10 Gambar Fiza Halim Selamat Bernikah Dengan Juruterbang Duda Awesome

Posted on

Tahniah. Fiza Halim Selamat Bernikah buat kali yang ke-3. Bekas anggota kumpulan Elite iaitu Fiza Halim telah selamat melangsungkan perkahwinan dengan seorang juruterbang berstatus duda anak tiga yang dikenali sebagai Jefri. Fiza ketika dihubungi telah mengesahkan perkara tersebut namun enggan berkongsi apa-apa memandangkan suaminya itu kini sedang berada di hospital.

Bagaimanapun, Jefri telah memuatnaik beberapa keping gambar dia dan Fiza sedang bersalaman di hari raya dengan kapsyen “Raya pertama done with my wifey” sedikit sebanyk telah menjelaskan lagi hubungan mereka.

Sementara itu, ini merupakan perkahwinan ketiga buat Fiza selepas mengalami dua kegagalan. Menerusi perkahwinan pertamanya dengan Ahmed Farriq Zainul Abidin, dia dikurniakan dua anak, Ferra Aryana Ahmed Farriq, 10, dan Feeya Adyrra Ahmed Farriq,9.

Selepas itu, Fiza kembali mendirikan rumah tangga dengan penyanyi kelahiran Akademi Fantasia, Adam pada September 2013. Bagaimanapun perkahwinan ini hanya bertahan selama tujuh bulan sebelum mereka bercerai buat kali pertama.

Fiza dan Adam mengambil keputusan untuk rujuk selepas tiga bulan bercerai, namun setahun kemudian mereka disahkan bercerai buat kali kedua.

Gambar Pernikahan Fiza Halim Dengan Juruterbang Duda Awesome

Menyorot kisah perkahwinan Fiza dan Adam sebelum ini, pasangan ini bernikah pada September 2013 tetapi mereka tidak dikurniakan anak. Adam dan Fiza bercerai pada 28 April 2014 tetapi rujuk pada tahun sama.
Namun, tahun lalu, Fiza sekali lagi nekad menuntut cerai kerana melihat hubungan mereka tidak boleh dipertahankan lagi.

Buat kali kedua, Adam menceraikan Fiza dengan talak satu di rumah mereka di Gombak pada 21 September tahun lalu.
Mereka kemudian mengesahkan lafaz cerai di Mahkamah Syariah Shah Alam pada 28 Disember tahun lalu.

Hot!!!  Nelydia & Uqasha Senrose Kini No. 1 Malaysia Setelah Dikecam Netizen ( 2 Video Viral )

Lebih Banyak Gambar Dan Profil dan Biodata Fiza Halim (Fiza Elite)

Incoming search terms: