Apa Kesilapan BESAR Lagu I AM ME Datuk Seri Vida?

Kesilapan I AM ME DSV

Kesilapan I AM ME DSV

Hahaha.. memang hebat sekali tengok Lagu I AM ME Datuk Seri Vida. Tapi… Apa Kesilapan BESAR Lagu I AM ME Datuk Seri Vida? Bagi yang melihat dari sudut hiburan memang kita tak nampak apa kesilapan. TAPI… ok…

Apa yang nampak kesilapan pada LAGU. LAGU ini ada persamaan dengan PPAP – Pen Pineapple Apple Pen nyanyian Daimaou Kosaka, penyanyi dari Negara Matahari Terbit – Jepun.

Mungkin, ini salah satu cara promosi VIRAL untuk Lagu I AM ME DSV. Datang dengan lirik yang mudah supaya menjadi trends SEMASA dan mudah diingati oleh semua terutama kanak-kanak.Kenapa kanak-kanak? Ini adalah promosi jangka masa panjang mungkin. Rasanya semua ini sudah dikaji oleh pencipta lagu Edry Abdul Halim, 41, yang mahukan lagu ini VIRAL. Ternyata memang ianya cukup VIRAL.

Apa yang saya paling minat adalah pada liriknya “sayang..sayang..sayang” . Itu adalah kata-kata yang biasa Datuk Seri Vida ucapkan dalam mana-mana promosi beliau. Walau bagaimanapun. Biarlah Datuk Seri Vida dengan caranya, yang penting kita belajar cara beliau mempromosikan dirinya menjadi satu BRANDS yang hebat. Lagu itu BUSINESS beliau. Teknik promosi yang kita tidak sedar. “I inspire Your desire” .

Moral of stories : Apapun kita bila untuk berjaya itu bukan mudah. Lihat sendiri bagaimana Datuk Seri Vida bangun membina empayar perniagaan beliau. Dari cuma PAMOGA kini dengan QU-PUTEH dan banyak lagi produk lain. Bukan senang untuk mempertahankan empayar tersebut. Tambahan kini muncul banyak pesaing. Lihat cara Datuk mempromosikan dirinya menjadi satu Brands atau produk untuk terus popular dan dikenali. Cara ini nampaknya lebih berkesan. Apapun Datuk Seri Vida adalah sumber inspirasi kejayaan saya.

TONTON I AM ME Datuk Seri Vida

Lirik I AM ME Datuk Seri Vida

I want i want i want i want you
muah muah muah muah muah x2

Hot!!!  Cun Habis... 10 Gambar Adik Beradik Mira Filzah Yang Terlajak Ayu Buat Lelaki Cair

I am fun
I am pretty
I am beautiful
I am a queen
I inspire Your desire
I am a diva
Living la vida

Come to me
Sayang3
x3

Say to me
Sayang3

I AM me2
I AM5x me
I AM me me I AM
I AM me I AM I AM
I AM me

On more time

SHARELAH!!!

admin