Apa Nak Jadi, Pelajar Wanita Ini Berani Kongsi Gambar Beronani di Twitter!!!

Ibu Bapa Wajib Tahu tentang perkara ini. Apa Nak Jadi, Pelajar Wanita Ini Berani Kongsi Gambar Beronani di Twitter untuk suka-suka. Malah menjadi budaya kini.

Remaja wanita berumur 15 tahun telah berkongsi gambar dia beronani di Twitter kepada teman lelaki. Malangnya gambar tersebut telah dikongsi kepada ramai orang. Kini gambar tersebut mula viral di media sosial.

Siapa sangka gadis yang sepatutnya fokus dan bergelumang menimba ilmu ini sudah terlebih maju dengan hal hal yang tidak senonoh..Ini semua adalah salah satu dari budaya “PORNSTAR IG” yang kini kian menular dikalangan pelajar. Sila baca penuh di GEJALA ‘PORN-STAR IG’ ; PERAS UGUT MANGSA

Ini ialah satu dapatan yang terpaksa kami luahkan juga kepada masyarakat walaupun kami amat ‘segan’ untuk melakukannya. Sebagai badan kebajikan dan kajian sosiologi manusia, kami merasa maklumat dan fakta yang legit ini amat perlu dikongsi .Semalam beberapa pihak dari pengusaha tahfiz dan beberapa sekolah menengah telah tampil untuk kongsikan gejala buruk dari penggunaan gadget yang tidak terkawal. Anasir negatif telah BENAR-BENAR memasuki telefon anak-anak kita secara licik.

Ibu bapa yang kononnya mengawal dan memantau aktiviti telefon bimbit anak-anak langsung tidak perasan apa yang berlaku kepada anak mereka. Inikan pula yang jenis main serah dan percaya bulat-bulat sahaja. Pertentangan pendirian itu jelas terzahir semasa RPWP bincangkannya di TV alHijrah sebelum ini.

Hot!!!  Misteri Kehilangan Pesawat Hawk 108 TUDM Di Kuantan Terjawab Kerana...

admin