Dato Siti Nurhaliza Kini Viral Dengan Ucapan Tahniah di Instagram, Mari lihat Gambar Tok Ti

Posted on

Instagram Dato Siti Nurhaliza Kini mula Viral Dengan Ucapan Tahniah. Bagi yang tertanya-tanya pasti gembira dengan berita ini. Adakah ianya sahih.. hanya Dato Siti Nurhaliza sahaja yang boleh menjawabnya. Jika benar TahniahΒ  Dato Siti.

Sila lihat gambar Dato Siti di bawah post ini.

Baru-baru ini penyanyi nombor satu Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza ada berkongsi gambar dirinya menerima kunjungan daripada Kebawah Duli Yang Teramat Mulia Tengku Puan Pahang mencemar duli di rumahnya menerusi akaun Instagram miliknya.

Menerusi gambar perkongsiannya itu, rata-rata netizen telah menyedari sedikit perubahan fizikal tehadap penyanyi tersebut.

Di ruangan komen gambar tersebut, rata-rata netizen telah mengatakan bahawa mereka seperti terlihat baby bump di perut penyanyi tersebut dan meneka bahawa Siti memang benar-benar hamil.

Ruang komen Siti dengan sekelip mata dihujani dengan ucapan tahniah dan doa agar kandungan Siti sentiasa sihat dan segala urusan ketika hamil dipermudahkan.

sitinorrihan1985: Wah!!! Can see the baby bump there!! πŸ‘ πŸ‘

miss_rossa88: Lamanya nak tgu nex yr.. ada siti nurhaliza junior..hehe

miss_rossa88: Syukur la wedding anniversary @ctdk yg ke 11 ni dimakbulkan tok ti pregnant.. kebetulan no. 11 fevret no. Tok ti.. alhamdulillah

tia.wiradinata: Jaga kesehatan yaah kakak sayang.. Doa terbaik untuk kesayanganku ini @ctdk Insya Allah,, semoga kedua2nya sehat dan dijaga olehNYA Aamiin 😘

my_april_lilac: sy nampak baby bumpπŸ˜ƒπŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜

Nampaknya begitu tajam mata peminat-peminat Siti memerhati perubahan fizikal penyanyi kesayangan mereka ini.

Hot!!!  7 Gaya Sedondon Raya 2017 Luar Biasa, No. 7 Paling Gempak!

Terdahulu, ada desas desus yang mengatakan Siti sedang hamil namun begitu tiada sebarang kenyataan balas daripada Siti untuk mengesahkan hal tersebut.

Jika benar Siti sedang hamil ketika ini, kami di MySumber mendoakan agar Siti dan kandungannya sentiasa diberi kesihatan yang baik. Pastinya ramai yang tidak sabar untuk menantikan kelahiran anak kepada penyanyi nombor satu negara ini.

Sumber: Instagram CTDK