Kantoi..! Lupa Matikan Mic, Tok Imam Kantoi Janda Dalam Masjid ..!

Ini kes lupa nak tutup mic. Tok Imam Ter-Kantoi tengah Gosip Janda Dalam Masjid. Aduss apa la nasib. Jangan marah tok iman ni.. ada 3 lagi konco-konco lainnya erk. Imam pun jantannn woiii…

Siapa sangka,gurauan tok imam dengan 3 jamaah dalam masjid menjadi sebuah peristiwa yang cukup melucukan. Peristiwa ini di kongsikan oleh pengguna media sosial bernama “Suppi” (tah betul.. entah tak si Suppi nikan”) , katanya tok imam dan 3 lagi jamaah kantoi bercerita pasal sorang janda bila mic dalam masjid berkenan lupa nak matikan. Hahahaha.. ahli mesyuarat tingkap rupenya…

Kau tahu apa jadi? Dah tentu la para jamaah di masjid xxxx (tidak dinyatakan) dengar apa yang Imam and the geng tu gosipkan…aduh.. lawak..lawak. Nak tahu apa imam tu cakap.. imam tu teringin nak bernikah dengan janda yang baru pindah ke kawasan kampung nie.., yang lagi 3 orang tu pun minat jugak nak try…hahaha. Imam tu kata “Saper la yang dapat nanti”.. uiiiii.. gatainya. Satu kampung dengar tau.. SATU KAMPUNGGGG!

Tiba-tiba terdengar suara jeritan seorang wanita… ” Tolong Mic nya itu dimatikan dulu!” katanya.

“Habis satu kampung dengar!” Balasnya lagi.

Tak lama selepas itu tersengar teriakan seorang wanita, Memang sah isteri Tok Imam.. Adusss. Ada lagi 3 orang makcik yang dah baling-baling helmet diluar meluru masuk ke dalam masjid. Ini dah tentu isteri konco-konco tok imam. Habis la kau labu.. Hahaha.

Cerita ini menjadi viral di media sosial kini. Menerima 15,000 share dan 180,000 likes. Pandai kau Suppi Buat cerita. Kesian la pakcik – pakcik ngan tok Imam.. alamat tidur luar la seminggu.

Tapi ada yang hebatnya.. Suppi juga berjaya mendapatkan video penuh. Mari kita tonton.. kelakar beb.

Hot!!!  Gambar Penuh – Suami Naik Gila Baca Wassap Isteri dan Kekasih, Mana Sedap ? I Ke Hubby You?

Video Seterusnya Terpaksa Di Private kan Untuk Mengelak Kan Budak Bawah Umur Melihatnya . Untuk Seterusnya Hanya Untuk 18Thn Ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( B1234 )

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge