Luahan Sayu Adira…Sampai Hati Dato Red LAYAN Adira Macam ni, Kasihan Anak Bini

Posted on

Penyanyi Adira sudah enggan lagi melayani kontroversi yang cuba ditimbulkan oleh suaminya, Datuk Red.
Menurut Adira, dia sudah lelah dengan sifat beliau yang suka meraih perhatian umum. Macam-macam dia buat.

Malah Adira turut menganggap suaminya sedang cuba mencari publisti murahan dengan menjaja cerita-cerita skandalnya.
Tegas penyanyi itu, fokusnya kini hanyalah untuk membesarkan anak perempuan mereka, Anggrek yang telahpun memasuki usia enam bulan.

Sejujurnya, saya sendiri sudah keliru dengan skandal yang membabitkan suami saya. Malah, saya mengetahui mengenai kontroversi (terbaru) ini pun apabila menerima panggilan bertalu-talu daripada pihak wartawan sendiri. Anggap saja isu yang timbul ini sekadar perkara remeh yang tidak perlu diperbesarkan kerana pada saya, dia seperti ingin meraih publisiti murahan.

Jika diikutkan, manusia mana yang dengan mudah membuka aib sendiri? Oleh itu, saya memilih untuk tidak ambil pusing kontroversi yang timbul ini. Sebaliknya, saya berhasrat untuk menjaga dan membesarkan anak perempuan saya saja.
Adira nekad untuk berhenti mengambil sebarang tindakan sekiranya masih timbul isu suaminya bermain cinta dengan wanita lain kerana menganggap ianya sudah acapkali terjadi.

Dalam kenyataan lain yang dibuat oleh Datuk Red, usahawan hartanah itu mengakui sedang mengintai jodoh untuk dijadikan isteri ketiga, namun pelakon “N” tidak menepati kriteria yang dicari.

Adakah ini sekadar gurauan kerana hotline artis lelaki baru-baru ini ?

Tetapi kami harap kedua-dua isterinya baik-baik sahaja. Nantikan apa pula kenyataan Datuk Red mengenai isu panas ini. Beberapa “screenshot” perbualan tersebut turut dikongsikan di laman forum berkenaan dan ada yang mendakwa ia berlaku sebelum Adira melahirkan anak pertamanya.

Lebih Berita dan Cerita Viral Seterusnya, Sila Klik Gambar Kotak Di Bawah, Ada lebih Banyak Gambar dan Cerita Viral Artis dan Masyarakat Untuk Anda.