Nasi Lemak Hello Kitty Kini Mula Tular

Nasi Lemak Hello Kitty, Obses dengan Hello Kitty menjadikan idea dua sahabat iaitu Nurul Aida Zulkifli, 29 dan Zaharina Mohd Tahar, 32 mencipta Nasi Lemak Yang cukup unik berwarna PINK!

nasi lemak hello kitty

nasi lemak hello kitty

Mereka mempunyai minat yang tinggi terhadap Hello kitty telah menukar nasi lemak yang berwarna putih kepada merah jambu untuk menepati tema Hello Kitty. Malah Bukan nasi yang ikut tema… banner, hiasan kereta mereka serta gerai jualan mereka pun bertemakan HELLO KITTY. Ini menajdikan perniagaan mereka unik dan berbeza dengan yang lain.

Bukan mudah untuk mendapatkan tema ini. Mereka sanggup melaburkan RM 4000 untuk ubah suai keretanya supaya kelihatan seperti kartun tersebut. berharap cara ini akan lebih melariskan jualan mereka. Tahniah atas usaha dan kelainan yang mereka buat. Bukan mudah nak bersaing dalam perniagaan melain ada sedikit kelainan untuk menarik perhatian. Apapun pastikan nasi yang dijual tu pun sedap pasti pelanggan datang hari-hari.

Bagaimana nak Beli Nasi Lemak Hello Kitty?

Bagi yang berminat, PERNIAGAAN NASI LEMAK HELLO KITTY biasa dibuka dari jam 7.00 hingga 9.00 pagi di kawasan sekitar Kampung Sedar, Tumpat Kelantan. Ia dijual setiap pagi kecuali hari Rabu dan setiap Jumaat malam jumpa mereka di Tesco Kota Bharu.

Nasi Lemak Hello Kitty

Nasi Lemak Hello Kitty

Sumber : Nasi Lemak Hello Kitty 

Moral Stories : Setiap Anda perlukan idea-idea yang boleh membantu untuk menjadikan perniagaan kita unik dan menarik. Ianya akan nampak berbeza dengan yang lain. Apa bezanya Coca-cola dan Pepsi? Sudah pasti warnanya. Nampak warna yang lebih garang ternya lebih banyak peminat. Moga anda dapat sesuatu dari perkongsian ini.

SHARELAH!!!

Hot!!!  Rayuan BR1M 2017 Sila Semak Bank Anda Sudah Terima Duit Sejak Semalam

admin