Apa Yang Pemuda Ini Lakukan Amat Memeranjatkan Semasa Dalam Pesawat

Posted on

Tonton Video Penuh Di Bawah Apa Yang Lelaki Ini Lakukan Amat Memeranjatkan Semasa Dalam Pesawat

Seorang penumpang pesawat Red Wings yang terbang Moskow, Russia ke Antalya, Turki terpaksa diikat akibat perilakunya yang pelik semasa pesawat itu terbang. Perkara ini telah menakutkan semua penumpang di dalam pesawat tersebut.

Macam mana pulak tak takutkan, boleh la pulak lelaki ni menjerit-jerit dan memukul kerusi di depan tempat duduknya dalam pesawat. Sudah la menjerit dilihat kepala dengan tangannya pula berlumuran dengan darah. Kalau aku pun takut. Manala tahu tiba-tiba nak letupkan pesawat pulak.. kecut perut.

Keadaan ini sempat dirakam oleh seorang penumpang dalam pesawat tersebut dan dikongsikan dalam facebook beliau. Kalau kita lihat memang takut. Tengok la darah di muka dan tangan. Kanak-kanak di depan pun tak selesa dan nampak takut.

Laporan Berita Rusia memberitahu, awak kabin pada awalnya cuba untuk menenangkan lelaki tersebut, namun dia terus bersikap agresif. Diduga lelaki ini terlampau mabuk, tidak tahu keran minuman yang diminumnya sebelum masuk pesawat atau setelah dipesan di atas pesawat.

Tonton Video Lelaki Menjerit dan Berdarah Di Dalam Pesawat.

Polis telah menunggu di landasan ketika pesawat mendarat di Turki, Dilaporkan RMF Maxxx, seperti yang ditulis oleh Mirror.co.uk.

Moral Cerita : Kalau takut naik pesawat tak payahla minum-minum sampai mabuk. Ni minum sampai tak sedar. Apa dah jadi! tentu la duduk la dalam lokap. Korang tu .. tak payah la nak minum mabuk-mabuk naik pesawat. Minum milo ok … kan sihat dan kuat.

Sharelah!!!

Hot!!!  Ibunya Seorang Muslim! Shah Rukh Khan Dedahkan Kisah Sedih Tentang Dia dan Ibunya Buat Anda Menangis...