Suamiku Selalu Beri Alasan Hanphone Rosak Sehingga Suatu Hari Aku Dapat Gambar…

Tak ada kata yang nak diucapkan apabila terbaca mesej pesanan whatsapp selain mengeleng kepala selepas membaca luahan seorang isteri ini. Bagaimana dirinya masih lagi boleh bersabar dengan sikap sang suami yang tidak bertanggungjawab dan mementingkan diri sendiri. Semua ini ditempuh sejak mula berkahwin.

Jika sekali terkantoi menjalinkan hubungan dengan wanita lain ianya mungkin boleh dimaafkan. Tetapi kalau sudah berkali-kali begini agak-agfaknya apakah tindakan yang patut dilakukan oleh seorang isteri ini?

Suami tak bertanggung jawab. Suamiku Selalu Beri Alasan Hanphone Rosak Sehingga Suatu Hari Aku Dapat Gambar…

saya curi-curi tengok hanphone suami saya. Bila tengok memang betul dia ada skandal dengan janda umur 48 tahun, siap hantar gambar berkemban yang ghairah. Janda tu pulak asyik minta duit dan suami saya bagi je apa yang janda itu minta. Anak-anak saya semua marahkan suami sebab mereka tahu betapa siksanya saya menjaga anak-anak.

Sebabkan janda tu hubungan suami dengan anak pun jadi tidak baik. Anak cukup tak suaka perangai bapanya. Biarlah dia, saya tak heran sebab saya ada anak-anak, insyaallah saya nak selesaikan malasah ini ke makamah. Doakan saya, saya sertakan gambar suami saya dan perempuan janda tak malu.

 

Hot!!!  Lelaki Dakwa Ada Simbol Iblis Pada Duit Ringgit Malaysia

admin