Video Suami Henjut Adik Ipar Di Rumah Ketika Isteri Sibuk Bekerja Tersebar dan Viral

Video Penuh – Video Suami Henjut Adik Ipar Dalam Rumah Ketika Isteri Sibuk Bekerja Tersebar

Video Penuh – Video Suami Henjut Adik Ipar Dalam Rumah di bawah post

Isteri Sibuk Cari Rezeki Suami Henjut Adik Ipar Dalam Rumah| Hulu selangor- Niat seorang pelajar perempuan yang ingin membantu kakaknya menjaga anak-anak mengundang bala apabila dia menjadi hamba sek’s oleh abang iparnya sendiri.

Begitulah apa yang berlaku kepada seorang gadis berusia 15 tahun ini yang telah lama diperlakukan begitu. Akibat sudah tidak tahan menderita menjadi hamba kepada abang iparnya akhirnya dia membongkar kes ini. tetapi malangnya video telah tersebar meluas.

Mangsa yang berusia 15 tahun di telah dirogol semenjak Mei 2015 membuat laporan polis di Balai Polis Bukit Beruntung pada minggu yang lalu kerana sudah tidak tahan sering dir0gol oleh lelaki itu.

Mangsa yang berasal dari Pahang difahamkan sebelum ini bersetuju untuk membantu kakaknya yang menetap di Seksyen BB8, Bukit Beruntung.

Mangsa diminta menguruskan anak saudaranya yang masih kecil ketika kakaknya tiada di rumah kerana keluar berniaga.

Bagaimanapun, semasa ketiadaan kakaknya di rumah, abang iparnya mengambil kesempatan untuk merogolnya dengan kejam.

Mangsa juga mendakwa dia telah dir0g0l berulang kali oleh lelaki yang berusia 30’an itu. Mangsa pernah cuba melarikan diri tetapi gagal kerana suspek menyembunyikan kunci rumah.

Suspek juga telah mengugut mangsa agar tidak menceritakan kejadian yang berlaku kepada kakak atau keluarganya di kampung.

Mangsa bagaimanapun bertindak membuat laporan polis selepas tidak tahan dengan sikap abang iparnya itu yang didakwa kerap menyeksa dan memukul kakaknya,” katanya.

Video Penuh – Video Suami Henjut Adik Ipar Dalam Rumah

Hot!!!  Alamak! Niat Nak Hantar Gambar Tak Pakai Seluar Baju Ini Kat Teman Lelaki , Tapi Terhantar Kat Ayah Pulak ( 10 Gambar )

Video Penuh Hanya Untuk 18Thn Ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak DI BAwah Dan Tunggu 5 Saat Tanpa pass

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge