Viral Gambar Penuh Lisa Surihani Seluar Pendek Menampakkan Peha Gebu Sampai…

Tular Hari Ini Bila Gambar Lisa Surihani Seluar Pendek Menampakkan Peha Gebu. Hari ini tular gambar Lisa Surihani berseluar pendek sehingga menampakkan peha nya yang gebu dan menjolok mata. Di percayai gambar ini didedahkan oleh sebuah forum terkenal di Malaysia. Gambar ini turut dipercayai di ambil daripada ‘IG’ kepada kawan Lisa & Yusri.

Namun baru-baru ini tersebar satu gambar dirinya yang dilabel sebagai seksi melampau!
Dalam foto terbabit, isteri kepada Yusry KRU ini dilihat hanya memakai baju dan didakwa tidak memakai seluar sambil memeluk erat seorang lelaki. Suaminya juga turut ada di sebelah.

Mungkin Lisa hanya berpakaian begitu ketika mahu mandi laut agaknya? Ada gambar lain memakai baju yang sama, tapi kali ini dia mengenakan seluar panjang.

Tidak dapat dipastikan identiti individu berkenaan namun ada yang mengatakan dia merupakan teman baik mereka.

Rata-rata netizen nampaknya meluahkan rasa tidak puas hati dan kecewa kerana tidak menyangka aktres filem Lagenda Budak Setan ini akan berpakaian sebegitu.

Selama ini Lisa dianggap sebagai seorang yang sopan dan sentiasa menjaga adab dalam berpakaian.

Mungkin Lisa hanya berpakaian begitu ketika mahu mandi laut agaknya? Ada gambar lain memakai baju yang sama, tapi kali ini dia mengenakan seluar panjang.

Apa pun semoga Lisa Surihani akan lebih berhati-hati untuk memakai pakaian yang lebih sesuai selepas ini, okay?

Gambar Seterusnya Terpaksa Di Private kan Untuk Mengelak Kan Budak Bawah Umur Melihatnya . Untuk Seterusnya Hanya Untuk 18Thn Ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak Di Bawah.

Hot!!!  Siti Nurhaliza Bertanding di Parlimen Pekan? Ini Respon Dato' Buat Peminat Keliru

admin